Portugalsko-Taliansko
Tip: 2
Kurz: 2,7 /Fonbet/
Dovera: 3/10
Cas: 20:30
------------------------------
Tip: X2
Kurz: 1,8 /Fonbet/
Dovera: 5,5/10
Cas: 20:30
Pre mna trosku prekvapive kurzy. Taliani patria k najvacsim kandidatom na titul spolu so Spanielmi, nasleduje Rusko a Portugalsko. Portugalci su doma a bude na nich vyvijany velky tlak. Samozrejme, ten je min. rovnako velky u Talianov, ci Spanielov... Pre mna su tieto kurzy vypisane opacne, miernym favoritom je europsky sampinon z roku 2003 - Taliansko. Prve zapasy su velmi dolezite pri takychto zapasoch. Osobne myslim, ze tieto timy sa prebojuju do semifinale. Taliani nenechavaju nic na nahodu. Do dejiska zobrali 18hracov i ked na supisku mozno napisat len 14. Trener Alessandro Nuccorini zobral zo sebou 4 hracov, ktroych sa nechce vzdat, no potykaju sa so zranenim a vsetko je v rukach lekarov ci budu k dispozicii.
Taliani ako som pisal su po Spanielsku najvacsi kandidat na titul, portugalci su rozhodne kvalitni, no dost su favorizovani hlavne domacim prostredim. Neprehra talosov v kurze 1,8 u Fnbet by som nenechal lezat s doverou 5,5/10 (skoda ze tam nemam ucet)
Vyhra Talasov v kurze 2,7 s doverou 3/10.
GL
Cesi by si tiez mali poradit s novacikom sampionatu Rumunskom (ktorych povazujem na rovnakej urovni ako slovensko). No v kurze 1,6 nevidim nejaku value. ped tyzdnom vypisal doxxbet kurz 2,1,resp 2,2 na cechov a to by som si urcite zahral...
v druhej skupine sa javia jasne zapasy. Spanieli a Rusi by si mali poradit so svojimi supermi... No kurzy su fakt malicke a to necham lezat...
GL
|