Po pravdepodobnom fiasku tipov na Red Bull (dolstal som po kridlach) dnes skusim len jeden special bwinu a jednu akovku z tipacu:
VC Itálie - závod - 14:00
Bwin
Klasifikace závodu (1. a 2. místo)
1. Räikkönen - 2. Hamilton 9.00 2/10Raikky ma viac paliva nez Hamilton a rychlymi kolami po zastavke Hamiltona v boxoch by ho mohol predbehnut. Jazdci za nim (Kovalainen, Barrichello a Button) vsak maju este o dost viac paliva nez Raikkonen a je tu nebezpecenstvo ze po prvych zastavkach by sa na cele mohol objavit niekto z nich. Raikkonen ma vsak pred sebou Sutila, ktoreho by mohol vdaka KERS predbehnut hned po starte a ten by potom mohol zdrzat spominanych jazdcov startujucich za nim. A este pri tejto zostave Kovalainen, Barrichello, Button sa moze medzi nimi iskrit hned po starte.
Je tu aj moznost ze Barrimu budu menit prevodovku (
http://www.f1.sk/clanok33107.htm).
Aj cisto matematicky nasobenim kurzu na vitazstvo Raikkonena a Hamiltona do druheho miesta (fortuna) alebo do tretieho (zbytok) mi kurz pride hodnotny na vyskusanie.
Tipsport
Raikkonen-Barrichello 1 1.57 + Hamilton-Button 1 1.30 =
2,04 8/10System KERS (zpatne ziskavanie energie) dokaze ziskat podla vacsin az 0,4s za okruh. Je to specialne tu na najrychlejsom okruhu F1. Startovat s nim budu McLareny, Ferrari a Renault. Mimo toho Brawny maju pred sebou prave Kovalainena s tymto systemom a ten ma i rovnake mnozstvo paliva ako oni (lakava je stavka na to ze ziska podium aj ked sa mu to este v sezone nepodarilo).
Dalej predpokladam ze Raikky predbehne Sutila a to je dalsi jazdec medzi Hamiltonom, Raikkonenom a Brawnami.
Mimo mnozstva paliva nevidim na strane Brawnu ziadnu vyhodu proti McLarenu a Ferrari a to sa mi zda dost malo na tgo aby uspeli.
Len doplnim ze Hamiltom startuje z prveho, Raikkonen z tretieho, Barrichello z piateho (ak mu nevymenia prevodovku, ak hej je to +5miest) a Button zo siesteho miesta.