Stepanek Radek (
CZE) vs. Haas Tommy (GER)
Tip: 1
Kurz: 3,27 (pinnacle)
Dovera: 3,5/10
tak za tento kurz sa to rozhodne skusit musi. Tommy vstupil do sezony velmi zle. Na exhibicnom turnaji pred AO prehral vsetky tri zapasy, no odvtedy akoby svihol carovnym prutikom a bilancia 14-2 hovori za vsetko.
radek sa boril so zranenim, ale napr. na tej istej exhibicii, kde tommy podlahol gonzovi i ljubovi, radek ich zdolal a neuveritelne potrapil fedexa. To jasne ukazuje, ze je schopny potrapit uplnu spicku a blamovat sa i priemernymi hracmi. Minunly tyzden podlahol v druhom kole Kohlschreiberovi 67 67 a mal dostatok casu na presun, oddych, potrenovanie v dejisku turnaja.
zato tommy je uplne ina kapitola. Jeho formu som spominal, ze ju ma neni debat. Ale pre mna podstatne, ze v nedelu hral v Memphise finale s Roddickom, najskor vcera priletel a dnes hrat. Povie sa profesionali nemaju s tym problemy, ale tiez su len ludia. navyse o tyzden zacina masters v Indian Wells, po nom hned masters v Miami.. minuly rok sa Tomy v dubaji neukazal, pocitam teda , ze troska exotickej dovolenky s prijemnym startovnym nie je na zahodenie... (nyvyse mi pride este zaujmave, ze sa predstavi aj vo stvorhre po boku bjorkmana, ktoreho deblovy partner Max Mirnyi sa sem neunuval a predstavi sa az v Indian wells - jonas vcera balil vo dvojhre..:-X)
GL
46 36